Wie we zijn

De oprichters van yourCAB zijn al jaren actief binnen sales, marketing en communicatie. Ze zijn bekend (gepokt en gemazeld) met alle facetten van BTL en het inzetten van eigen media, activiteiten en channels.

yourCAB is de holding company, of beter de back-office van meerdere bedrijven, allen actief op het terrein van advisering en realisatie van eigen media, in het bijzonder in het Live kanaal.

Die bedrijven kunnen op die manier slimmer, beter en goedkoper alleen of gezamenlijk opdrachten van onze klanten uitvoeren. Het zijn stuk voor stuk prachtbedrijven. Waar experts op hun vakgebied werken.

Van strategen en creatieven tot commerciƫle mensen. Van gepokte tot gemazelde deskundigen. Van designers tot promotiemedewerkers. Zowel denkers als doeners, maar vooral allebei. Mensen die bovenal over een plezierige ondernemersmentaliteit beschikken.

Zoals gezegd zijn onze bedrijven actief op het terrein van belevingscommunicatie (Live Communication in vaktermen). yourCAB doet de administratie, levert management, consultancy en concepting. Een andere belangrijkste taak daarbij is vooral het verzamelen van (internationale) onderzoeksresultaten in zoveel mogelijke branches en het analyseren van processen en resultaten van gehouden acties en events. Maar vooral ook het doen van zoveel mogelijk eigen onderzoek.

Want we willen eigenlijk maar een ding: de beste zijn, de meest toonaangevende binnen ons vakgebied.