De bedrijven

Effective Beurs & promotiemanagement

is al 20 jaar de expert op het gebied van beurs- en promotiemanagement. Zij bedenkt concepten voor beurzen, events (indoor en outdoor), samplingacties, PR tours en acties. Zij is actief in het segment BtoC en dan met name in het segment fmcg (food en verzorging). Met name van de doelgroep Vrouwen weten ze bij Effective nagenoeg alles.

Maar meer informatie vindt u natuurlijk op www.zorgeloospromoten.nl. 

YES Expo-Styling

is in haar 60 jarige bestaan uitgegroeid van ontwerpstudio tot de specialist op het gebied van conceptontwikkeling en projectmanagement voor beurzen en tentoonstellingen. Met name het ontwerpen van stands, displays en 3D specials is haar core business. Tegenwoordig zijn de ontwerpers ook actief met interieurdesign.Ze is met name actief in het segment BtoB, maar weet ook in de wereld van fmcg haar plek op te eisen.

  Meer informatie vindt u op www.yes-expo.nl.

Bureau Breda
Design

is een  toonaangevend en veelzijdig interieurbouwbedrijf voor de meest uiteenlopende wensen op het gebied interieur en tentoonstellingsprojecten in binnen- en buitenland, voor bedrijven en particulieren. We leveren standaardoplossingen of ontwerpen en bouwen zelf.

Bel voor meer informatie met een van onze medewerkers op 076 762 02 50.

e-crew

heeft een actieve database met daarin honderden namen (met gegevens) van mensen die graag ingezet willen worden bij promotiewerk. Veel studenten die gedurende hun studie ingezet willen worden voor promotiewerk, maar ook specialisten, die een promotie kunnen maken of breken (koks, standwerkers, entertainers, enzovoorts). We leveren die mensen niet alleen aan onze eigen bedrijven, maar iedere organisatie die zich bezig houdt met het plaatsen van promotiemedewerkers (ook bij onze concurrenten dus).

Meer informatie is te vinden op http://www.effective-crew.nl/

De Kweekvijver

begeleidt studenten naar hun eerste baan. De allerbeste en meest gemotiveerde studenten uit de database van e-crew (die we 5 jaar gevolgd, getraind en gecoacht hebben) worden ondergebracht bij bedrijven, die we als opdrachtgever al jaren kennen. Toch al gauw tussen de 3 en 5% van alle studenten die staan ingeschreven bij e-crew worden door De Kweekvijver geselecteerd. En die komen dan in aanmerking voor aanvullende cursussen, voor competentie- en andere testen en strikte persoonlijke begeleiding. Via een geavanceerd ICT-systeem kunnen hun vorderingen gevolgd worden.

Voor meer informatie: www.de-kweekvijver.nl